simenovrebo.no

Tid

| 0 kommentarer

I kveld skal jeg blogge om tiden. Den vi alle snakker om…

Hva er så tid? Tiden er en betegnelse for hendelsers konstante bevegelse fra fortid til framtid. Dette skamløst, men så sant som det er skrevet tatt fra Wikipedia.

For meg, som for mange andre, er mangelen på tid et stadig tilbakekommende tema. Dette bringer meg inn på spørsmålene: «Hva er verd å bruke tiden på? Hva er viktig for meg? Hvordan kan jeg utnytte tiden bedre?»

Mine svar på første spørsmål er nok veldig kjent for enkelte av mine lesere:

Første prioritet er å bruke tid på familie og venner (noe jeg håper jeg gjør…).
Annen prioritet er utdannelse og arbeid.
Tredje prioritet er alle mine fritidssysler (som noen kanskje synes kan ta litt mye fokus?).

Vil vel si at spørsmål to ble besvart i linjene over.

Hvordan kan jeg så utnytte min tid bedre? Det er et vanskelig spørsmål med et svar jeg ikke for tiden har. Jeg KUNNE nok på enkelte deler prioritert litt annerledes enn jeg gjør, men «Veien blir til mens du går» – Ferdinand Finne

Fortsatt god helg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Påkrevde felter er merket *.


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.